Tuesday, 12 May 2015

Kebaikan Nutriferon Shaklee Semasa Travel

Bismillahirrahmanirrahim... 
 

Nutriferon Shaklee - Paket kecil yang mudah dibawa ke mana-mana


Salam..semalam Irfan demam..tak tinggi sangat suhu dia. Apalagi..bagi la makan Nutriferon ini. Lagi senang bagi yang ini daripada bagi makan ubat. Dengan rela dan sukanya dia nak makan, kalau ubat..nak kena pegang tangan, paksa buka mulut, paksa makan dulu..sebab ubat selalu kena makan lepas makan kann..tapi Nutriferon ini perut kosong pun boleh dimakan..takde masalah.

Jom nak cerita sedikit tentang Nutriferon ini..
Apa itu Nutriferon? Ringkasnya, ia suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh. Bagus utk bina imuniti,pesakit resdung, asma,ekzema etc. Jadi kalo demam or jatuh sakit time travel, tak payah susah2 mkn panadol or painkiller. Ummu pun standby bawak Nutriferon ini pegi mana-mana pun. Dalam henbeg memang dah standby 2-3 peket.

Ummu just nak beritahu kenapa Ummu pilih sebagai teman baik saya setiap kali travel (tak pilih panadol or ubat2 lain kalau jatuh sakit..) kenapa? kenapa? Di bwh ni 5 sebabnya:

(1) Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
 
(2) Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
 
(3) Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
 
(4) Rumusan Berpaten Yang Eksklusif- NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
 
(5) 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.


Ok..itu 5 sebabnya saya pilih Nutriferon ini. Jika berminat, boleh lah order. Klik link ini NUTRIFERON


012-222 9578 (sms/whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma yer u'olls! EKSLUSIF untuk custoner yang membuat pembelian dari saya.

Dapatkan pada Harga Ahli dengan berdaftar dengan Ummu sekarang untuk beli dengan Harga Penjimatan! Percuma Vitalea dengan setiap pendaftaran keahlian untuk tempoh terhad sahaja.


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
SMS/Whatsapp 012-222 9578 untuk membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy