Friday, 7 April 2017

Sesi Personal Business Coaching Shaklee Secara Online

Bismillahirrahmanirrahim... 

Alhamdulillah...semalam selamat sesi personal coaching dengan salah satu anak shaklee saya. Beliau masih belajar tetapi nak jana pendapatan tambahan. In sh Allah, kak Ummu doakan Nuraz berjaya.


Sesi one to one dengan anak Shaklee

Nak mulakan perniagaan tidak semestinya dah habis belajar. Semasa belajar pun dah boleh start buat bisnes. Buat secara part time dan semuanya di hujung jari.

Macam mana student boleh buat bisnes Shaklee?
~ Belajar bisnes secara online. Walaupun jarak jauh, semuanya mudah dengan coaching secara online melalui whatsapp, telegram dan fb live.

~ Pembelian dan penghantaran melalui online. Mesti ada student yang risau kena ambil stok pastu nak kena pegi pejabat pos untuk hantar barang customer. Tapi anda salah! Bisnes shaklee tak perlu itu semua, semuanya melalui online sahaja tau. Kak Ummu akan guide macam mana nak buat jualan tanpa perlu keluar dari kampus.

~ Zero modal. Yup betul tu! Student kan masih lagi belajar, mana ada banyak duit untuk modal beli stok. Tapi dengan bisnes Shaklee yang kak Ummu guide ni, anda tak perlu keluarkan modal pun untuk beli stok. Tak risau rugi kalau jualan tak habis kan? walaupun tak ada stok, anda masih boleh buat jualan. Semuanya akan diajar melalui coaching.

Ada yang masih belajar nak buat bisnes Shaklee ni? Kak Ummu sedia membantu. Anda akan dibantu untuk sama-sama berjaya menjana pendapatan, dimasukkan ke dalam secret grup fb, special invitation ke kelas offline dan lain-lain.

Whatsapp segera Ummu 012.222.9578 


Anda mungkin berminat: 





Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut tentang produk Shaklee atau berminat untuk order, hubungi :

012-222 9578 (whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. 

Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk Join Keahlian atau Berminat Untuk Order
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD,saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
Taman Sekamat, Kajang dan Putrajaya serta kawasan berhampiran
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.


Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy