Thursday, 18 May 2017

3 Sebab Anda Patut Grab Promosi Ini Untuk Elakkan Rasa Kecewa

Bismillahirrahmanirrahim... 

Ada sesiapa nak harga barang dengan DISKAUN 50%?

SAH untuk TEMPOH TERHAD sahaja tau!

Promosi Shaklee - PWP Ferrano Personal Blender 50% OFF

Kak Ummu sangat teruja nak share promosi Shaklee Mei 2017 ini. Cuba tengok gambar di bawah ini :) Premium item daripada Shaklee yang anda boleh beli pada Harga Diskaun 50% tau! Dimaklumkan yang Shaklee dah cuba 25 brand blender dan brand Ferrano inilah yang terbaik dari segi motor dan ciri-cirinya yang lain.

Wahh! Senang nak buat smoothies hari-hari kan. 






3 Sebab Anda Patut Dapatkan Ferrano Personal Blender ini

(1) Multipurpose Blender

Ferrano Personal Blender ini boleh digunakan untuk membuat bermacam-macam minuman seperti smoothies, protein shake, jus buah-buahan dan ice blended. Ia didatangkan dengan mata pisau yang tajam membolehkan untuk blend ais kerana menggunakan motor berkuasa hebat.

Selain itu, nak buat makanan pun boleh seperti sup, sos dan puree baby. Tugas menjadi ibu jadi lebih mudah untuk sediakan makanan dan minuman untuk diri sendiri dan keluarga dengan menggunakan Ferrano Blender ini.

(2) BPA Free


Seperti mana yang kita ketahui, barangan plastik yang selamat mesti lah BPA Free. Bahaya tau kalau guna botol yang bukan BPA Free kerana ia boleh mendatangkan mudarat kepada kesihatan. Lagi-lagi kepada bayi. Jadi dengan menggunakan Ferrano Personal Blender ini, anda tak perlu risau kerana ianya BPA Free. Lepas sahaja blend puree bayi, boleh terus transferkan puree tersebut ke bekas makanan bayi tanpa rasa risau. Anda akan dapat 2 botol berpenutup BPA Free berzais 600 ml dan 300 ml.

(3) Sarung Penebat Haba

Inilah yang paling best sebab kita boleh mengekalkan makanan/ minuman kita dalam keadaan panas atau sejuk. Selepas membuat smoothies,anda boleh sarungkan terus sarung penebat haba ke botol untuk mengekalkan suhu sejuk smoothies anda. Jadi kita boleh nikmati smoothies sejuk untuk dibawa berjalan-jalan atau puree bayi yang masih panas untuk bayi anda. Best nya..mudah untuk kita sediakan makanan bayi tanpa perlu transfer ke bekas lain.

Bagaimana Nak Dapatkan Ferrano Personal Blender ini?

Dengan setiap pembelian mana-mana produk Shaklee bernilai 250uv dalam satu resit, anda layak untuk dapatkan Ferrano Blender dengan separuh harga sahaja iaitu RM149.99 sahaja.
 
Anda juga secara automatik akan mendapat:

 1) Keahlian PERCUMA bernilai RM68.90
 2) Pos PERCUMA bagi kesemua barangan yang dibeli

 3) Pulangan tunai berjumlah RM38.00++
 4) Diskaun sebanyak 15% hingga 20% bagi pembelian semua produk-produk Shaklee dengan serta-merta

Tawaran ini sah sehingga 31 Mei 2017 dan sementara stok masih ada sahaja.


Sekiranya ada yang berminat untuk dapatkan premium item Ferrano Blender pada harga diskaun ini boleh hubungi kak Ummu melalui whatsapp 012-222 9578


Anda mungkin berminat: 

Cara Nak Kempiskan Perut Buncit





Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut tentang produk Shaklee atau berminat untuk order, hubungi :

012-222 9578 (whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. 

Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk Join Keahlian atau Berminat Untuk Order
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD,saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
Taman Sekamat, Sg Balak, Saujana Impian, Kajang dan Putrajaya serta kawasan berhampiran
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.


Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy